Rabe

  • Rabe 1
Rabe is een Duits merk, dat bekend staan om kleding met een stijlvolle, vrouwelijke en chique uitstraling. Met ruim 90 jaar ervaring in breisels zijn zij uniek in hun soort en staat het merk garant voor hoogwaardige mode met een perfecte pasvorm en een uitstekende kwaliteit. Meer informatie

Rabe

In 1920 is door Albert Rabe de fabriek opgericht voor gebreide artikelen voor dames, heren en kinderen in St. Egidien in Sachsen. Onder het motto ‘mooie breisels’ ontwikkelt Rabe zich als een groot Duits bedrijf. In 1955 verhuisde het bedrijf naar Bad Rothenfelde. In 1994 koopt Rabe het originele hoofdkantoor in St. Egidien terug en gaat daar verder met een dochteronderneming. Sinds 1999 zijn er ook shop-in-shops te vinden van Rabe. Vanwege de grote vraag naar artikelen komt er in 2001 een groot nieuw magazijn om nog beter aan de vraag te kunnen voldoen. In 2008 worden de merken Lucia en Lecomte toegevoegd aan het bedrijf. In 2012 verhuist Rabe naar Düsseldorf met een nieuwe showroom van maar liefst 860 m2, waar Rabe voor het eerst alle drie de merken samen presenteert. Inmiddels is alweer de 4e generatie van de familie aan het roer van het bedrijf. 

Rabe online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Rabe kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Rabe collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Rabe kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Rabe Accessoires
Rabe Blazers
Rabe Broeken
Rabe Jassen & Jacks
Rabe Tops & Shirts
Rabe Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug