Poools

  • Poools 1
Poools, onderdeel van Sarto Fashion, staat voor vrouwelijk en stoer. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm. Poools wordt gedragen door vrouwen van alle leeftijden die zelfverzekerd en eigenzinnig zijn, met een eigen stijl. Meer informatie

Poools

Poools, onderdeel van Sarto Fashion, staat voor vrouwelijk en stoer. Deze mix wordt vertaald in design, draagcomfort, kwaliteit en pasvorm. Dit zien we terug in de aandacht voor details, comfortabele materialen, een goede prijskwaliteitsverhouding, en een pasvorm die naadloos aansluit aan de volwassen Nederlandse vrouw. Poools wordt gedragen door vrouwen van alle leeftijden die zelfverzekerd en eigenzinnig zijn, met een eigen stijl.

Poools online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Poools kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Poools collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Poools kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Poools Accessoires
Poools Blazers
Poools Blouses
Poools Broeken
Poools Feestelijke Kleding
Poools Jassen & Jacks
Poools Jurken
Poools Rokken
Poools Tops & Shirts
Poools Truien & Vesten

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug