Florèz

  • Florèz 1
Florèz is opgericht in Amsterdam in 2016. De oprichters Floris en Angéla, droomden er over om hun eigen kledingmerk te starten. Ze werken samen met Floris'oom Cengiz die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie in Istanbul en Amsterdam. Florèz staat bekend om broeken die perfect passen bij de levensstijl van de moderne vrouw. Op zoek naar een broek met de perfecte pasvorm? Probeer dan Florèz, de broeken van Florèz zijn gemaakt met milieuvriendelijke materialen. Meer informatie

Florèz

Florèz is opgericht in Amsterdam in 2016. De oprichters Floris en Angéla, droomden er over om hun eigen kledingmerk te starten. Ze werken samen met Floris'oom Cengiz die al meer dan 40 jaar ervaring heeft in de mode-industrie in Istanbul en Amsterdam. Hij heeft zijn eigen fabriek en produceert voor een aantal Europese topmerken. Zijn Turkse achtergrond was de inspiratie voor het tulpen-logo van Florèz. Het vertegenwoordigt het geschenk van tulpenbollen en zaden die een Turkse sultan ooit aan de Nederlandse koning gaf. De Nederlanders veranderden het kleine geschenk in een bloeiende tulpenindustrie.

De familieband is de sleutel binnen de ondernemersreis. Samenwerking tussen familieleden schept vertrouwen. Een liefdevolle familieband stimuleert creativiteit. Ook brengt het vrede en ontsteekt er passie. Deze gevoelens gaven de aanleiding voor Florèz.

Bij Florèz hechten ze veel waarde aan eerlijkheid en ethisch gedrag. Ze maken kleding waar ze trots op zijn. Als fairtradebedrijf bieden zij transparantie in al hun processen. Ze streven ernaar op een positief gevoel mee te geven met de kleding. De kwaliteit, het comfort en de stijl maken het een plezier om de kleding te dragen. De broeken passen perfect bij de levensstijl van de moderne vrouw.

Florèz werkt met de beste en meest innovatieve stoffen, zoals modal en tencel, deze geven een zacht gevoel aan het product. Ze gebruiken milieuvriendelijke materialen. Hun broeken worden gemaakt van Candiani-denim. Deze denim stof komt uit één van de groenste textielbedrijven. De wassingen in de denimstof wordt gedaan door middel van laseren. Er wordt geen gebruik gemaakt van water, stenen of zand. Wat zorgt voor een milieuvriendelijker proces. 

 

 

 


Florèz online bestellen

Bij ons bestel je makkelijk en veilig Florèz kleding. Al je bestellingen worden zo snel mogelijk bezorgd en vaak is dat zelfs al binnen 1 werkdag. En wanneer je kiest voor bezorging via PostNL hoef je eigenlijk nooit meer de deur uit, want al je kleding kan je nu bestellen via onze webshop. Wil je toch lekker de deur uit en de stad in, bezoek dan eens een van onze winkels waar je o.a. ook via een kiosk onze complete Florèz collectie in de winkel kan aanschaffen. Dus is er een bepaalde kleur of maat niet dan laat je deze eenvouding thuis bezorgen. Bekijk in ieder geval ons hele assortiment Florèz kleding voor dames bestaande uit onder andere:

Florèz Broeken

Gratis verzending vanaf € 50 * - 14 dagen retourgarantie - Levering 1 tot 4 werkdagen - Niet goed, geld terug