Mouwloze Tops

Mouwloze Tops

Basic tops zijn de perfecte basis voor every day. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Ze zijn onmisbaar in je garderobe. De basic top heeft vaak een aangesloten pasvorm, is voorzien van stretch en heeft hierdoor een hoog draagcomfort. Hierdoor kun je ze veelzijdig combineren met je bestaande garderobe. Iedere seizoen verschijnen er weer nieuwe basis tops in de basiskleuren zoals zwart of wit, maar ook in de nieuwste trendkleuren. Kies de kleur die past bij jouw stijl en moment van de dag. Meer informatie

Mouwloze Tops

Basic tops zijn de perfecte basis voor every day. Je kunt er nooit genoeg van hebben. Ze zijn onmisbaar in je garderobe. De basic top heeft vaak een aangesloten pasvorm, is voorzien van stretch en heeft hierdoor een hoog draagcomfort. Hierdoor kun je ze veelzijdig combineren met je bestaande garderobe. Iedere seizoen verschijnen er weer nieuwe basis tops in de basiskleuren zoals zwart of wit, maar ook in de nieuwste trendkleuren. Kies de kleur die past bij jouw stijl en moment van de dag.

Mouwloze tops voor dames

Shop jouw basic tops gemakkelijk online met merken zoals: Anna, Tramontana of Street One. Je vindt altijd een top die bij jou past.