3 t/m 14 oktober Fijnste Broeken Weken

Fijnste Broeken Weken

Samen op zoek naar de perfecte broek!

Een passende broek vinden is soms best lastig. Tijdens de Fijnste Broeken Weken helpen onze pasvormspecialisten jou aan de perfecte broek. Kom langs in één van onze winkels en ontdek de grootste collectie broekenmerken.

Gratis vermaakservice 
Tijdens de Fijnste Broeken Weken kun je jouw nieuwe broek gratis laten vermaken*. Soms pas je een mooie broek die nét te lang is. Dat is jammer. Tijdens de Fijnste Broeken Weken ga je met een broek op maat naar huis.

10 euro korting op jouw perfecte broek
Het is inmiddels een traditie geworden. Elke seizoen staat de bijzondere actie ´broek voor een broek´ weer op de agenda. Met die actie krijgen oude broeken een nieuwe eigenaar. Het werkt als volgt: in onze tien filialen staan Leger des Heils-boxen. Je stopt daar jouw oude broek in en krijgt vervolgens 10 euro korting* op een broek uit de nieuwe collectie. Via deze donatie helpt je een ander én krijgt je een leuke korting. Dubbele winst dus!

* Deze actie is alleen geldig in onze winkels van 3 t/m 14 oktober. De actie is niet geldig op broeken onder de € 50,- of i.c.m andere kortingen op broeken.