Pantalons

Pantalons

Pantalons worden vaak gedragen tijdens een chique gelegenheid, bijvoorbeeld tijdens een zakelijke bijeenkomst, op kantoor of op een feest. Ook op een casual day zijn pantalons prima te dragen. Pantalons zijn er in diverse kleuren en modellen, zowel een pantalon met een smalle pijp (slim fit) als eentje met een uitlopende pijp (flared) vindt u in onze collectie. Ook pantalons met een elastische band vindt u in onze collectie voor een optimaal draagcomfort. Meer informatie

Pantalons

Pantalons zijn veelal in effen kleuren te verkrijgen, waardoor de broek met vele kleuren te combineren is. Samen met een modieuze blouse en/of blazer en pumps kunt u uw outfit helemaal stylen.

De Chino-broek is een variant op de nette pantalon. Van oorsprong is de chino een mannen-model, vaak gemaakt van licht materiaal en verkrijgbaar in aardetinten. Tegenwoordig is de chino in allerlei variaties te krijgen. Ga eens voor een chino, in plaats van voor een jeans. Voor de stoere look kiest u voor een baggy chino gecombineerd met een blousetop of shirt en sneakers eronder. Voor een vrouwelijkere look kiest u voor pumps of ga voor smart casual met een blouse en/of blazer. De chino is op het achterpand voorzien van paspelzakken wat de aandacht naar de billen trekt. De chino-broek is er zowel met bandplooi, een hoge taille of een lage taille.

Shop uw nieuwe pantalon op onze webshop met merken zoals: Gardeur, Toni, Cambio, Gerry Weber en Expresso.